NordNews
Avem ce spune

(Foto) Atac armat la sediul YouTube. O militantă pentru drepturile animalelor a decis să ucidă oameni

Femeia care a împușcat trei oameni la sediul YouTube din California a fost identificată. Ea este Nasim Aghdam, o persoană de origine irakiană, informează Deschide.md.
Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la fața locului, iar oamenii legii au tras concluzia că s-a sinucis cu arma pe care a folosit-o în atac.
Potrivit express.co.uk, femeia era o activistă pentru drepturile animalelor și ducea o campanie virulentă împotriva politicii dusă de compania Youtube.
De altfel, pe contul ei de Yotube erau încărcate multe mesaje audio-video în care denunța ceea ce ea numea „dictatura impusă în toate țările lumii”.
„Fiți conștient! Dictatura există în toate țările, dar cu tactici diferite!”, spunea Nasim Aghdam într-unul din mesaje.
Atacatoarea, în vârstă de 30 de ani, considera că Youtube „cenzurează și reprimă oamenii care vorbesc adevărul pe care sistemul vrea să îl ascundă”.
De asemenea, unul dintre mesajele transmise de femeia de origine iraniană, avea ca mesaj un citat din Adolf Hitler „Faceți minciuna să fie cât mai mare, continuați să o spuneți și în cele din urmă ei o vor crede”
Amintim că cel puţin patru persoane, printre care și atacatoarea, au fost rănite într-un atac armat produs marţi după-amiază (în cursul nopţii de marţi spre miercuri în R. Moldova) la sediul companiei online YouTube, în orăşelul San Bruno, situat în statul CaliforniaVictimele au fost transportate la Zuckerberg San Francisco General Hospital, printre care un bărbat de 36 de ani este în stare critică, o femeie de 32 de ani este grav rănită şi o altă femeie, de 27 de ani, uşor rănită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata