NordNews
Avem ce spune

FOTO | Au bătut ciobanul și au furat două motociclete. Trei tineri din Soroca suspectați de tâlhărie, reținuți de poliție

Niște tâlhari au pătruns pe teritoriul stânei de oi din localitatea Căinarii Vechi, raionul Soroca, au bătut ciobanul și au furat două motociclete. Bărbatul agresat a ajuns la spital. Motocicletele au fost găsite abandonate.

Poliția din Soroca a fost sesizată în jurul orei 05:00 chiar de proprietara stânei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit din declarațiile ciobanului că, pe parcursul nopții persoane necunoscute au pătruns pe teritoriul stânei, lovindu-l pe cioban cu un obiect dur în regiunea capului, și au sustras două motociclete.

Ulterior motocicletele au fost abandonate pe un câmp din preajma stânei de oi.

Bărbatul de 62 de ani, care lucra în calitate de cioban, a fost transportat la spital pentru ajutor medical, potrivit comunicatului poliției.

La scurt timp după comiterea infracțiunii, au fost reținuți trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, locuitori ai satului Vădeni din același raion.

Pe cazul dat, a fost pornită cauză penală pentru tâlhărie, iar persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de tâlhărie, riscă pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Trei tineri din Soroca suspectați de tâlhărie, reținuți de poliție

Trei tineri din Soroca suspectați de tâlhărie, reținuți de poliție

1 Comentariu
  1. […] Poliția din Soroca a fost sesizată în jurul orei 05:00 chiar de proprietara stânei, transmite nordnews.md […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"