NordNews
Avem ce spune

FOTO | Captură de droguri în nordul țării. Trei tineri din Drochia și Bălți, reținuți

Polițiștii din Edineț au reținut trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 19 și 39 de ani, suspecți de circulația ilegală a drogurilor. Învinuiții, originari din Drochia și municipiul Bălți, aveau la ei droguri de peste 300 de mii de lei. Aceștia nu sunt la primare abatere de la lege, fiind anterior condamnați pentru diferite infracțiuni.

La 19 noiembrie 2023, aproximativ la ora 23:55 în mun. Edineț, oamenii legii au stopat un automobil de marca „Mercedes” în care se aflau trei persoane. În timpul verificării șoferului, pasagerul de pe bancheta din spate a deschis ușa și a aruncat două pachete ambalate, unul alb și unul negru.

În urma cercetării la fața locului, în unul din  pachete a fost depistată o masă vegetală de culoare brună-cenușie cu miros specific asemănător cu cel al cânepii. În celălalt pachet au fost depistate trei tuburi de la seringi în care se afla o substanță mărunțită de culoare brună-cenușie cu miros specific celui de cânepa și trei tuburi în care se afla o substanță de culoare cafenie asemănătoare cu hașișul”, anunță Poliția R. Moldova.

În urma documentării persoanelor, s-a stabilit că șoferul era un tânăr de 19 ani originar din raionul Drochia, pasagerii săi fiind un bărbat de 25 de ani din același raion și un bărbat de 39 de ani originar din mun. Bălți.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pe faptul circulației ilegale a drogurilor, iar cele trei persoane au fost reținute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"