NordNews
Avem ce spune

FOTO | Cei mai buni profesori și educatori din Bălți, premiați cu până la zece mii de lei

Opt cei mai buni profesori și educatori din municipiul Bălți au fost premiați de ziua lor profesională. Aceștia au primit câte 3, 5 și 10 mii de lei din bugetul local pentru merite deosebite în activitate didactică.

Ziua profesorului a fost sărbătorită altfel în acest an. Profesorii au purtat măști și au păstrat distanța socială din cauza pandemiei de Coronavirus. Cei care s-au adunat în incinta Palatului Municipal de Cultură au avut parte de concert, flori și diplome de onoare din partea Guvernului dar și din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

”Astăzi trecem cu toții printr-o experiență unică, și tocmai de aceea va fi nevoie de multă răbdare, rezistență, spirit creator, energie și flexibilitate, va trebui să găsiți resurse interne și adesea, să vă adaptați și necunoscutului, situații neprevăzute, concomitent, iubindu-vă profesia, iubidu-vă discipolii, copiii care vă așteaptă în sălile de școală și în sălile de grup. Sunt conivnsă că veți reuși fie că vă veți afla alături de copii în clasă, fie la distanță, dacă ne va impune situația”, a declarat viceprimara Tatiana Dubițcaia.

În municipiul Bălți sunt peste 1350 de profesori. Ziua profesorului este marcată în fiecare an, pe 5 octombrie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"