NordNews
Avem ce spune

FOTO | Controale inopinate în localurile din Bălți. Polițiștii au aplicat amenzi

Polițiștii din Bălți au efectuat controale inopinate în piețe, centre comerciale, restaurante și cluburi de noapte. Aceștea au verificat dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID. Au fost efectuate peste 480 de verificări a agenților economici, fiind sancționate peste 55 de persoane care nu au respectat măsurile antiepidemice.

Poliția recomandă:
Purtarea obligatorie a măștilor de protecție în toate spațiile publice închise, inclusiv în transportul public, precum și în spațiile deschise unde nu este posibilă respectarea distanței fizice de cel puțin un metru. Masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.
Respectarea distanței fizice de minimum un metru între persoane, cu excepția cazurilor când – prin prevederi speciale – se stabilește respectarea unei alte distanțe între persoane ori în cazul regulilor de transportare a persoanelor în transportul public.
Respectarea, sub proprie răspundere, a regimului de autoizolare de către persoanele cărora este stabilit regimul respectiv.
Respectarea de către persoanele fizice care se află în teritoriile sau instituțiile cu regim de cumpărător a măsurilor impuse de către autorități.
Asigurarea accesului fluidizat al vizitatorilor / cumpărătorilor în interiorul unității comerciale.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"