NordNews
Avem ce spune

FOTO | Cu arma prin Soroca. Un tânăr de 27 de ani, reținut de poliție

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut, iar alți doi sunt cercetați penal în stare de libertate, suspectați de huliganism. Incidentul a avut loc vineri, 20 ianuarie curent, atunci când o persoană necunoscută, care se deplasa cu un Renault, ar fi împușcat dintr-o armă în direcția unui grup de persoane pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt din orașul Soroca.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 02:30 câțiva clienți ai unui local din orașul Soroca, ar fi avut un conflict. În rezultatul intervenției agentului de pază al localului, conflictul a fost aplanat, însă una dintre persoane a plecat, amenințând că va reveni mai târziu pentru a se clarifica.

La scurt timp, în același loc s-a apropiat un automobil de marca Renault Megane din care au coborât două persoane și s-au îndreptat în direcția unui grup de persoane. Una dintre persoanele care au coborât din mașină avea în mână o armă de vânătoare.

Un bărbat de 32 de ani, client al localului, a observat arma și a încercat să o ia, însă în acel moment s-a declanșat o împușcătură, în rezultatul căreia nimeni nu a avut de suferit.

În timpul altercației, bărbatul care venise cu arma a scăpat-o jos, după care a urcat în automobil și a plecat.

În rezultatul investigațiilor efectuate de polițiștii din Soroca, la scurt timp, toate persoanele implicate au fost identificate.

Sunt suspectați de huliganism doi frați de 27 și 32 de ani și un amic de-al lor de 32 de ani, toți locuitori ai orașului Soroca.

Totodată, poliția a stabilit că arma era deținută ilegal.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru „Huliganism”, iar tânărul de 27 de ani care ar fi amenințat persoanele cu arma este reținut pentru 72 de ore.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"