NordNews
Avem ce spune

FOTO | Cum arată vila Madonnei cumpărată cu 20 de milioane de dolari

Vila pe care diva muzicii pop Madonna a cumpărat-o în Los Angeles are o grădină de 12.000 de metri pătraţi, un corp principal şi o aripă rezervată oaspeţilor. New York, Hamptons sau Lisabona, lista reşedinţelor pe care Madonna (62 de ani) le-a avut în ultimii ani este lungă, însă aşa numita „regină a muzicii pop” vrea acum să se instaleze în Los Angeles, unde a venit anul trecut pentru a petrece perioada de carantină împotriva noului coronavirus. Vila, cu o suprafaţă de 1.160 de metri pătraţi, are nouă dormitoare şi nouă băi în corpul principal şi alte şapte camere în aripa rezervată oaspeţilor.

The Weeknd, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, a cumpărat casa în urmă cu patru ani pentru suma de 18,2 milioane de dolari şi, deşi iniţial a dorit să o vândă cu 25 de milioane de dolari, preţul final al vilei a fost 19,3 milioane de dolari.

Decizia Madonnei de a se instala la Los Angeles este legată de filmul biografic despre viaţa sa pe care vrea să-l regizeze şi al cărui scenariu l-a scris în colaborare cu Diablo Cody.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata