NordNews
Avem ce spune

FOTO | Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, patru partide ar accede în parlament. Ce arată datele unui sondaj realizat de Asociația Sociologilor si Demografilor din RM

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, patru partide ar accede in parlament. Este vorba de PSRM, PAS, PD si PPDA. Cel putin, asta arata datele unui sondaj realizat de Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova, scrie protv.md.

Pentru Partidul Socialistilor din Republica Moldova sunt gata sa voteze 44,0%, pentru Partidul ”Actiune si Solidaritate” – 21,4%, pentru Partidul Democrat din Moldova – 10,0%, pentru Partidul „Platforma „DA” – 6,3%, pentru Partidul Comunistilor din Republica Moldova – 5,8%, pentru Partidul Sor – 4,8%, pentru „Partidul Nostru” – 3,0%, pentru Partidul Liberal – 1,8%.
Studiul a fost initiat si desfasurat de Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova in perioada 2-13 ianuarie 2020 pe un esantion de 1189 respondenti, reprezentativ pentru populatia adulta a Republicii Moldova, cu o eroare maximala de + 3,0%.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"