NordNews
Avem ce spune

FOTO | Descinderi în nordul R. Moldova. Patru bărbați din Briceni, documentați pentru comercializarea ilegală a țigărilor

Angajații Poliției de Frontieră au descins în nordul Republicii Moldova, la domiciliile a patru persoane. În rezultat, au fost ridicate 2.270 de pachete de țigări de diferite mărci comerciale și 400 litri de alcool.

„Ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale NORD au acumulat suficiente probe pe faptul că un grup de persoane practică activitatea ilicită de păstrare, transportare și comercializare în zona de frontieră a mărfurilor de larg consum și a produselor de tutungerie, fără marcarea lor cu timbre de acciz în modul stabilit. În acest sens, au fost autorizate percheziții la patru bănuiți, locuitori ai orașului Briceni. Perchezițiile au avut loc pe parcursul zilei de ieri, 12 iulie 2022”, scrie Poliția de Frontieră.

Bunurile depistate și ridicate: 45.400 țigarete și 400 litri de alcool, sunt estimate la o valoare de circa 100 mii lei. Acestea au fost transportate și depozitate pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Briceni până la elucidarea circumstanțelor pe caz și luarea unei decizii legale.

În prezent, se efectuează acțiuni de investigații speciale pentru documentarea tuturor participanților la comiterea ilegalității.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"