NordNews
Avem ce spune

FOTO | Deși continuă să primească bani pentru activitatea de președinte, Dodon s-a dus la sală în plină zi de muncă

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, care a declarat în repetate rânduri că rămâne să-și exercite atribuțiile până pe 23 decembrie, se laudă cu o fotografie făcută la sala de sport, în plină zi de muncă. „O scurtă pauză de sport și înapoi la muncă”, a scris Dodon pe Facebook.

Dodon nu este la prima fotografie pe rețelele de socializare care stârnește reacții. Bunăoară, în plină perioadă de autoizolare, pe 28 martie 2020, după ce a anunțat că oamenilor li se interzice să părăsească locuința fără strictă necesitate și să se plimbe în parcuri, Dodon a ieșit „în strictă izolare și carantină” cu soția și cu copilul cel mai mic la o plimbare pentru a respira puțin aer. Acesta postase o fotografie cu descrierea: „Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer”.

Igor Dodon nu e nici primul politician care se fotografiază la sală. De exemplu, acum doi ani, fostul lider PDM, Marian Lupu, se filmase făcând sport, mai exact ridicând haltere și gantere, dar și făcând abdomene.

Mai devreme anul acesta, Dodon și-a început o ediție de vlog alergând spre camera de filmat și a fost filmat cum aleargă spre apus, la final, toate astea – în haine de brand.

Precizăm că Igor Dodon rămâne președinte până la ziua în care a fost învestit în funcție acum patru ani. Conform legii, dacă se iau în calcul toate termenele legale maxime, Maia Sandu va deveni oficial șefă a statului cu doar o zi înainte de Revelion, pe 30 decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"