NordNews
Avem ce spune

FOTO | Detalii despre accidentul fatal din Soroca. Minorii au furat mașina de la o rudă

Tragedie la Soroca, unde un adolescent de 16 ani a murit într-un grav accident rutier. Potrivit poliției, automobilul pe care îl conducea s-a răsturnat în această dimineață. 

Minorul a murit pe loc. Doi pasageri care se aflau în automobil au rămas în viață.

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că, un adolescent de 15 ani ar fi sustras pe ascuns cheia și ulterior a răpit automobilul de marca Toyota RAV-4 din curtea casei unei rude, locuitor al municipiului Soroca. Ulterior, împreună cu alți doi amici, un băiat de 16 ani și o fată de 15 ani, ambii locuitori ai municipiului Soroca, au decis să se plimbe pe traseu. Pe parcurs, băiatul de 15 ani a decis să-i permită amicului de 16 ani să conducă automobilul. În timpul conducerii acesta nu a ținut cont de situația rutieră, ajungând pe o porțiune de drum neiluminat sub formă de curbă în pantă, nu a adaptat viteza care i-ar garanta siguranța în traficul rutier, având exces de viteză, a pierdut controlul volanului, intrând într-o fâșie forestieră”.

În consecință mijlocul de transport s-a inversat și s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, conducătorul mijlocului de transport în vârstă de 16 ani a decedat până la sosirea echipajului medical.

Pasagerii din automobil, fata de 16 ani și băiatul de 15 ani, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, fiind supuși testării alcoolscopice, s-a constat că băiatul de 15 ani a consumat alcool.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata