NordNews
Avem ce spune

FOTO | Doi moldoveni, cercetați pentru transportare ilegală de bunuri la frontiera moldo-română

Doi moldoveni, în vârstă de 38 și 32 de ani, au încercat să treacă ilegal pe teritoriul țării mai multe bunuri. Unitățile de transport, în care au fost depistate încărcăturile nedeclarate, au fost stopate în noaptea de 28 iulie curent, de către echipele mobile ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Membrii echipelor mobile ale IGPF au oprit la intrare în orașul Costești, un mijloc de transport de model Ford Tranzit cu numere de înmatriculare din Danemarca. În partea din spate a microbuzului, polițiștii de frontieră au depistat patru mașini de spălat, un frigider, zece cauciucuri cu jante uzate și 13 cutii cu praf de spălat. Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani nu a putut prezenta actele de proveniență. S-a constatat că bunurile au fost introduse ilegal prin punctul de trecere Costești.
La scurt timp, pe traseul Leușeni – Chișinău, a fost supus verificărilor un microbuz de model Mercedes Sprinter, cu plăcuțe de înmatriculare românești. În compartimentul destinat transportării pasagerilor a fost depistată bunuri de consum în asortiment. Întrebat despre proveniența acestora, conducătorul auto, originar din municipiul Chișinău, nu a putut prezenta vreun act confirmativ.

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"