NordNews
Avem ce spune

FOTO | Doi tineri au furat bunuri de peste 15 mii de lei din gospodăria unui bărbat din Briceni. Poliția investighează cazul

Doi tineri din Briceni riscă până la patru ani de închisoare. Aceștia au vârste cuprinse între 16 și 24 de ani și sunt cercetați penal pentru că ar fi furat mai multe bunuri din gospodăria unui bărbat din localitate. Cei doi nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior, aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare. 

Potrivit oamenilor legii, o parte din bunurile furate au fost depistate.
„Poliția din Briceni a fost sesizată de un bărbat, care a declarat că i-au fost furate din gospodărie mai multe bunuri, cum ar fi, electrocasnice, aparat video dar și o motocicletă. Toate aceste bunuri constituind un prejudiciu în sumă totală de 15 400 de lei. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că suspecții au pătruns în locuință într-o perioadă nedeterminată de timp, în timp ce proprietarii erau la muncă peste hotare, iar locuința a rămas fără supraveghere”, se arată într-un comunicat al IP Briceni.

Tinerii își recunosc vina și la moment sunt cercetați în stare de libertate.

„Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar conform legislației în vigoare, persoanele vinovate în comiterea infracțiunilor de Furt, adică sustragerea pe ascuns a bunurilor altei persoane, săvârșită prin pătrundere în încăpere, se pedepseşte cu amendă în mărime de la 650 la 1350 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"