NordNews
Avem ce spune

FOTO | Ducesa de Cambridge împlinește 40 de ani. Momentul este marcat prin trei fotografii spectaculoase

Trei noi fotografii ale ducesei de Cambridge au fost publicate pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a acesteia, care are loc duminică, scrie BBC și digi24.ro

Portretele, realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, o arată pe aceasta purtând diferite rochii Alexander McQueen.

Cele trei noi fotografii publicate cu ducesa pentru a marca aniversarea sunt revelatoare. Ele arată cum vrea să se prezinte la 40 de ani și emană un farmec strălucitor, de modă veche. Imaginile au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie și vor face parte dintr-un proiect al National Portrait Gallery.

Acestea vor fi expuse în acest an în trei zone – Berkshire, St Andrews și Anglesey – în care a locuit Catherine. Locațiile alese au o semnificație specială pentru ea. Berkshire este comitatul în care a copilărit și unde a fost crescută. St Andrews este locul în care a mers la universitate și unde și-a început relația cu soțul ei. Anglesey este locul în care cuplul a locuit împreună chiar înainte și la începutul căsniciei lor.

Ulterior, fotografiile vor fi expuse în colecția permanentă a National Portrait Gallery.

Fotograful de modă Paolo Roversi a declarat că realizarea unui portret al ducesei a fost o „adevărată onoare” și „un moment de bucurie pură”.

O aniversare de 40 de ani este întotdeauna o scuză bună pentru puțină nostalgie și reflecție. Pentru ducesa de Cambridge există multe motive de reflecție, scrie BBC.

Multe s-au schimbat pentru ea de când a intrat în familia regală – nu doar prințul, cei trei copii ai lor și rolul ei de viitoare regină. Ea a trebuit, de asemenea, să se regăsească ca persoană publică. Trecerea de la Kate Middleton din viața privată la ducesa regală de Cambridge – în atenția publicului – a avut provocările sale. Ea a trebuit să depășească toate tipurile de stres legate de intrarea în familia regală, care sunt multe.

Următorul deceniu va fi unul de schimbări semnificative.

Cum regina face mai puțin și are un program de lucru schimbat din cauza vârstei sale, familia Cambridge va face mai mult. Pentru ducesă, acest lucru va însemna accent pe probleme sociale, dar ea va continua să protejeze intimitatea copiilor săi.

La 40 de ani, viața pendulează între cea privată și cea publică pentru ducesa care într-o zi va fi regină.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"