NordNews
Avem ce spune

FOTO | Fiul șefului pe ecologie din Sîngerei, ar fi omorât mai multe căprioare. A fost pornită o anchetă de serviciu

Agenţia „Moldsilva” anunță că a format de urgenţă un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu după ce Partidul Democrația Acasă a publicat câteva imagini cu mai multe căprioare ucise. Potrivit formațiunii, imaginile ar fi fost transmise anonim și în el se semnalează un caz de braconaj din raionul Sîngerei.

Agenția Moldsilva spune că condamnă cu vehemență asemenea fapte și că va elucida faptele pe marginea acestui caz. În context, solicită persoanelor care dispun de informaţii pe acest caz să le ofere, spunând că garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor vorbi.

Potrivit mesajului primit de către Partidul Democrația Acasă, este vorba despre fiul șefului pe ecologie al raionului Sîngerei, care ar fi omorât mai multe căprioare.

„Acesta este fiul șefului pe ecologie al raionului Sîngerei, ei la miezul nopții umblă prin pădurile din r. Sîngerei fără nici o frică și vânează tot ce le stă în cale, eu doresc ca dacă dumnevoastră l-ați putea posta pe internet să vadă toată țara că lor se permite totul, vă rog eu nu doresc să mă dezvălui nu doresc să am probleme cu ei, vă rog dacă puteți să le postati”, se arată în mesajul postat de Partidul Democrația Acasă.

De cealaltă parte, Agenţia Moldsilva s-a autosesizat drept urmare a informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sângerei şi condamnă asemenea fapte.

În acest context, potrivit Moldsilva, se solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de informaţii în acest caz şi se garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii.

În cadrul Agenţiei „Moldsilva” a fost format, de urgenţă, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.

Totodată, Moldsilva reiterează poziţia de condamnare a acestor abuzuri şi declară că persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe.

Agenţia „Moldsilva” s-a autosesizat drept urmare a informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sîngerei şi condamnă cu vehemenţă asemenea fapte.
În acest context, se solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de informaţii în acest caz şi se garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii.
Totodată reiterăm poziţia noastră de condamnare a acestor abuzuri şi declarăm că persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe, se arată în comunicatul postat pe pagina de socializare al Agenției Moldsilva.
Toate informaţiile despre acest caz le puteţi comunica prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"