NordNews
Avem ce spune

FOTO | Imagini dramatice din Turcia și Siria. Numărul morților crește în fiecare oră, iar oamenii sapă cu mâinile goale pentru a-i salva pe cei blocați

Imagini dramatice din Siria, cu un salvator care aleargă în brațe cu un copil mic scos de sub dărâmături au fost făcute publice. Între timp, în Turcia, oamenii povestesc că sapă de ore în șir cu mâinile goale căutând supraviețuitori sub clădirile prăbușite în urma cutremurului, scrie Digi24.ro.  

 

Cel puțin 1.388 de persoane au murit în Turcia și Siria, după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 produs luni dimineața în sudul Turciei. În Siria, cel puțin 476 de persoane au murit, dintre care 326 în regiunile Alep, Hama, Latakia și Tartus, potrivit agenției de presă de stat siriană, care a raportat, de asemenea, cel puțin 1.042 de răniți.

Dintre cei care și-au pierdut viața, cel puțin 139 se aflau în Latakia, a declarat guvernatorul acesteia la televiziunea de stat siriană. Apărarea Civilă a Siriei a raportat, de asemenea, cel puțin 150 de morți și 350 de răniți în zonele controlate de rebeli în nord-vestul Siriei.

În Turcia, cel puțin 912 de persoane au murit și 5.385 de persoane au fost rănite, a declarat Recep Erdogan. Un martor a declarat pentru CNN că replicile încă se mai simțeau la câteva ore după cutremur. De asemenea, au apărut fotografii care arată consecințele dezastruoase ale cutremurului, cu clădiri întregi prăbușite și mașini răsturnate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"