NordNews
Avem ce spune

FOTO | Imagini memorabile cu Mike Tyson în ring, la 54 de ani: Final surprinzător în lupta cu Roy Jones Jr

Mike Tyson s-a întors în ring la vârsta de 54 de ani pentru lupta cu Roy Jones Jr, în vârstă de 51 de ani, iar confruntarea s-a încheiat la egalitate. Mike Tyson a declarat la final că ar fi meritat să câștige, dar se mulțumește și cu o remiză, scrie cotidianul.md

Mike Tyson a dominat lupta, însă arbitrii nu au putut declara un învingător. Iată care au fost punctajele oferite la final: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

Opt runde s-au luptat Mike Tyson și Roy Jones Jr, în Staples Center din Los Angeles, într-un demonstrativ extrem de spectaculos, având în vedere vârsta lor.


Ce scrie presa internațională după revenirea lui Mike Tyson în ring, la 54 de ani

The New York Times: „Pentru ca 2020 să fie complet, Mike Tyson a urcat din nou în ring. Imaginile cu Mike Tyson în ring, la 54 de ani, au devenit în scurt timp virale. Nu a fost chiar un meci în adevăratul sens al cuvântului, Mike Tyson și Roy Jones Jr au oferit un demonstrativ. A fost mai mult un show care ne-a făcut să fim nostalgici după trecut, decât un meci de box autentic”.

Gazzetta dello Sport: „Show-ul de revenire al lui Tyson s-a terminat la egalitate. După opt runde pline de clasă în compania lui Roy Jones Jr, arbitrii nu au găsit un învingător. Acum putem deja să ne gândim la un al doilea meci. La 15 ani de la ultima gală, Iron Mike Tyson a luptat într-un mod epic, eroic”.

BBC: „Mike Tyson și Roy Jones Jr au depășit temerile organizatorilor și au pus în scenă un meci suficient de spectaculos. Tyson a fost în formă maximă, a reușit să livreze câteva lovituri impresionante. Nimeni nu s-a declarat dezamăgit de prestația celor doi”.

Marca: „Revenirea lui Tyson s-a terminat cu o remiză, însă nimeni nu poate contesta clasa campionului. Tyson și Jones Jr au oferit câteva lovituri care ne-au amintit de vremurile în care se aflau în vârf”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata