NordNews
Avem ce spune

FOTO | Încă o insultă în adresa diasporei. Ce părere are președintele raionului Edineț despre electoratul Maiei Sandu din Europa

Președintele socialist al consiliului raional Edineț, Nicolai Melnic vorbește în termeni ireverențioși la adresa diasporei. Într-o postare pe facebook, alesul local, care este și pălămarul bisericii „Sfîntul Mare Mucenic Dumitru, Izvorîtorul de Mir”, din orașul Cupcini susține că moldovenii care muncesc în străinătate, în special electoratul candidatei Partidului Acțiune și Solidarite (PAS), Maia Sandu, sunt persoane LGBT (lesbiene, gay, bisexuale, transgender și intersex).

Totodată, Nicolai Melnic sfidează legea și face agitație electorală. Într-o altă postare pe facebook, Melnic îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să voteze la alegerile prezidențiale cu candidatul independent, dar susțin de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon.

Nicolai Melnic a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Raional Edineț în toamna anului trecut, fiind propus de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, formațiune din care face parte. Alesul local a fost suprins de mai multe ori că folosește automobilul de serviciu în scopuri personale. Acesta se deplasează la și de la muncă cu automobilul de serviciu, o mașină de lux, marca Volkswagen model Passat CC R-LINE, anul fabricației 2016. Valoarea bijuteriei pe patru roți  se ridică până la  25 de mii de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"