NordNews
Avem ce spune

FOTO | Iresponsabilitatea lui Mizdrenco. Socialistul infectat cu COVID-19 a participat la aniversarea Poliției de Frontieră

Deputatul socialist testat pozitiv la COVID-19, Vladimir Mizdrenco, continuă să neglijeze măsurile pandemice. Astăzi, acesta a participat la una din ceremoniile dedicate celei de-a 28-a aniversare a Poliției de Frontieră. Fotografii cu Mizdrenco de la evenimentul în cauză au fost plasate de Poliția de Frontieră pe pagina sa de Facebook, scrie deschide.md

Cele mai frumoase aprecieri și cuvinte de laudă pentru merite deosebite au răsunat, astăzi și în cadrul Direcției regionale NORD, în prezența conducerii Direcției regionale, conducerii Inspectoratului de Poliție Râșcani, deputatului în Parlamentul R.Moldova, Mizdrenco Vladimirse menționează pe pagina de Facebook a PF.

Amintim că la 25 mai socialistul Vladimir Mizdrenco a fost testat pozitiv la COVID-19. În acea perioadă, Mizdrenco a ignorat dispoziția Zinaidei Greceanîi cu privire la respectarea măsurilor de protecție în cadrul clădirii Legislativului. Atât la ședința Comisiei protecție socială, sănătate și familie din 20 mai, dar și la ședința plenară a Parlamentului, Mizdrenco nu a purtat măști sau mănuși de protecție.
Ținem să precizăm că după ce un pacient diagnosticat cu COVID-19 este testat negativ de două ori, acesta este obligat să stea 14 zile izolat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"