NordNews
Avem ce spune

FOTO | Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea noilor ambasadori ai Regatului Suediei și Uniunii Europene

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi scrisorile de acreditare din partea noii Ambasadoare a Regatului Suediei în țara noastră, Katarina Fried, și a noului Ambasador al Uniunii Europene la Chișinău, Jānis Mažeiks.

„Le-am mulțumit Ambasadorilor pentru sprijinul oferit de statele membre și instituțiile UE, în special, în depășirea crizei sanitare, dar și pentru ajutorul acordat Republicii Moldova de-a lungul anilor”, a declarat Maia Sandu.

În timpul ceremoniei, Excelența Sa, Jānis Mažeiks, a subliniat importanța relațiilor și parteneriatului dintre UE și Republica Moldova, și a reiterat suportul UE pentru agenda de reforme și pentru eforturile Moldovei de depășire a crizei de sănătate legate de pandemia COVID-19.

Șefa statului le-a urat noilor Ambasadori succes în exercitarea mandatului și și-a exprimat convingerea că vor avea o colaborare bună în viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata