NordNews
Avem ce spune

FOTO | Maia Sandu: „Cei mai importanți cetățeni ai planetei Pământ sunt copiii”

 Azi, la summitul Comunității Politice Europene discutăm despre cum putem readuce și menține pacea și securitatea pe continentul nostru, astfel încât să oferim copiilor noștri un viitor neumbrit de amenințări. Afirmația a fost făcută de șefa statului, Maia Sandu, într-un mesaj transmis cu ocazia zilei copilului, comunică MOLDPRES.

„Cei mai importanți cetățeni ai planetei Pământ sunt copiii. Viitorul lumii este în mâinile copiilor. Dar viitorul copiilor este în mâinile noastre și acest viitor începe azi. La summitul Comunității Politice Europene discutăm despre cum putem readuce și menține pacea și securitatea pe continentul nostru, astfel încât să oferim copiilor noștri un viitor neumbrit de amenințări. Suntem datori să le asigurăm o copilărie fericită, în care fiecare copil e liber să creeze și să-și realizeze visele și potențialul”, a scris președintele.

Ziua internațională a copilului a fost stabilită în 1954, fiind numită Ziua Universală a Copiilor. În țara noastră, dar și în alte aproximativ 50 de state, aceasta este sărbătorită la 1 iunie. Totodată, alte peste o sută de ţări celebrează o zi a copilului la date diferite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"