NordNews
Avem ce spune

FOTO | Moldovean cercetat pentru trafic ilicit cu țigarete

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră şi vameși au contracarat o tentativă de trecere ilegală a produselor de tutungerie peste frontiera de stat. Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Criva –Mămăliga.
Pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat mijlocul de transport de model Volkswagen T4, înmatriculat în Republica Moldova. Microbuzul era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani. Inspectorii dețineau informații precum că autovehiculul a fost anterior implicat în transportarea ilicită de țigări peste frontieră, motiv pentru care a fost luată decizia de a fi verificat cu antrenarea patrupedului Charly, care imediat a semnalizat anumite suspiciuni. Astfel, urmare a controlului efectuat, în pereții automobilului s-au depistat ascunse circa 280 de pachete cu țigări, marca Compliment, fără timbru de acciz.
Marfa a fost ridicată și transmisă, conform competențelor, organului vamal, iar unitatea de transport disponibilizată pe teritoriul punctului de trecere până la finisarea cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"