NordNews
Avem ce spune

FOTO | Moldoveanul Ștefan Roșca, premiat cu medalie de aur la Cupa Mondială Paralimpică

Sportivul paralimpic din Republica Moldova, Ștefan Roșca a câștigat medalia de aur,  în categoria sa de greutate, la Cupa Mondială de Haltere pentru Paralimpici. Competiția s-a desfășurat în Marea Britanie, la Manchester. Pe locul trei în aceeași categorie s-a clasat un alt moldovean – sportivul Denis Raiul, scrie agora.md

Ștefan Roșca a concurat pentru categoria de greutate pana la 97 de kg. Sportivul moldovean a reușit sa ridice, din a doua încercare, 194 kg pe haltere.

Rezultatul l-a clasat pe Roșca  primul printre cei din competiție.

„Ceea ce nu te doboară, te face mai puternic! Am demonstrat încă odată că noi, moldovenii, suntem ca Gladiatorii – în cele mai grele condiții, în cele mai dificile situații, aducem medalii și răsună imnul țării la competiții de cel mai înalt nivel. Le mulțumesc din suflet celor apropiați, familiei și prietenilor care mi-au fost alături în toată această perioadă!”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Pe locul doi s-a clasat un sportiv din Italia, iar medalia de bronz a revenit la fel unui moldovean, este vorba despre sportivul paralimpic Denis Raiul.

Titlurile vor fi confirmate imediat după ce sportivii vor susține testul anti-dopping.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata