NordNews
Avem ce spune

FOTO | O comună din raionul Floreşti şi una din judeţul Iaşi s-au înfrăţit

Un acord de înfrățire a fost semnat între comuna Roşietici, raionul Floreşti  şi comuna Cotnari, judeţul Iaşi, România. Actul normativ va reglementa cooperarea reciproc avantajoasă în domeniul dezvoltării economice, turistice, culturale, educaționale, sportive, a agriculturii precum și a administrației publice.

Evenimentul a avut loc la 24 ianuarie curent, în cadrul evenimentului cultural organizat de comuna Cotnari, judeţul Iaşi, cu tema „Mica Unire” de la 24 ianuarie 1859.

„Apreciem mult deschiderea comunei Cotnari, judeţul Iaşi, România pentru acceptarea semnării Acordului de Înfrăţire cu comuna Roşietici, raionul Floreşti, Republica Moldova şi sperăm că împărtășirea exemplelor de bune practici care au contribuit la dezvoltarea localității dumnealor, transferului de cunoștințe pe toate dimensiunile ce ar putea fi preluate în scopul îmbunătățirii vieții locuitorilor comunei noastre şi anume: dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii, dezvoltarea infrastructurii sociale și altele, vor aduce un suflu nou în viaţa comunei Roşietici. Suntem convinşi că prin efort comun și prin consolidarea unui parteneriat constructiv vom putea obţine rezultate frumoase”, a  scris primăria comunei Roșietici pe pagina sa de facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"