NordNews
Avem ce spune

FOTO | O femeie din orașul Rîșcani riscă o amnedă de peste 7 mii de lei pentru contrabandă cu papuci

Articole vestimentare în valoare de 30 de mii de lei fără acte preoveniențe au fost depistate, miercuri 22 mai într-un microbuz de către polițiștii de frontieră,în aropierea orașului Lipcani. Potrivit oamenilor legii marfa urma să ajungă pe tarabele din piața orașului Rîșcani.

 Polițiștii de Frontieră au acționat în baza unei informații operative stopând un microbus de model Mercedes Sprinter în apropierea orașului Lipcani.

Conducătorului auto i s-a solicitat de a deschide ușile din spate a mijlocului de transport pentru efectuarea verificărilor. Astfel că, în compartimentul marfar s-a depistat diverse articole vestimentare pentru care nu s-a putut prezenta acte ce ar confirma transportarea legală. Marfa estimată inițial la 30 mii lei, aparținea de fapt pasagerei, originară din orașul Rîșcani în vârstă de 42 de ani.

Audiată, modoveanca a comunicat că bunurile urmează să fie comercializate în piața din orașul Rîșcani în baza patentei. Femeia mai susține că marfa respectivă a fost procurată, însă cu regret nu deține vreun document care ar justifica cele spuse.

În repercursiunea celor întâmplate, polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de constatare și urmează să întreprindă acțiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Articolele vestimentare au fost depozitate în camera de păstrare a SPF Criva, iar persoana riscă o amendă contravențională conform art. 265 CC al RM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"