NordNews
Avem ce spune

FOTO | O refugiată din Ucraina a murit într-un accident la Fălești. Un copil și alți trei pasageri, transportați la spital

O femeie de 40 de ani a murit în această dimineață într-un accident rutier produs între localitățile Hiliuți și Gara Catranîc, raionul Fălești. Alte patru persoane, printre care șoferița, dar și un copil de nouă ani, au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Bălți. Toate persoanele sunt cetățeni ai Ucrainei din regiunea Odesa și Nicolaev și se aflau în Republica Moldova de câteva luni.

Potrivit oamenilor legii, accidentul rutier s-ar fi produs în această dimineață în jurul orei 06:45 pe traseul R-16.

„O femeie de 36 ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca Nissan Tiida, în timp ce se deplasa din direcţia orașului Făleşti spre Bălţi, în regiunea satului Hiliuţi, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu tamponându-se într-un copac. În urma impactului, pasagera de pe bancheta din faţă, o femeie de 40 de ani, a decedat pe loc, șoferița, doi pasageri de 39 și, respectiv, 42 de ani, dar și un copil de 9 ani, care se aflau pe bancheta din spate au fost transportați la spitalul Clinic din municipiul Bălţi cu diverse traumatisme”, se arată într-un comunicat al Poliției R. Moldova.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"