NordNews
Avem ce spune

FOTO | O studentă din Bălți a obținut bursa „Arina Spătaru”. Ex-deputat: „Să încurajăm tinerii să studieze”

Cea mai bună studentă de la Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți s-a ales cu o bursă unică de 100 de euro. Aceasta a fost oferită de Arina Spătaru, ex-deputată în Parlamentul Republicii Moldova, care și-a făcut studiile la aceeași instituție de învățământ. Spătaru a declarat că, astfel, vrea să motiveze studenții să fie mai sârguincioși.


„Premiul Arina Spătaru are ca obiectiv promovarea celor mai buni elevi din colegii de Industrie Ușoară. Mă bucur că astăzi pot pune și eu umărul pentru a susține, a încuraja profesorii și elevii acestui colegiu. Eu urez mult succes celorlalți colegi din industria modei, frizeri, dizainerilor vestimentari și tare-mi doresc ca acești tineri să poată activa în Bălți, să dezvolte afacerile proprii, să meargă cu insistență către visul lor, pentru că toate visele se pot realiza cu persoane dragi în jur”, a declarat Arina Spătaru.

Valeria Lisenco a ales specialitatea „Frizerie și cosmetică” și vrea să devină un bun specialist în domeniu. Ea spune că Premiul de Onoare „Arina Spătaru” este o mândrie pentru ea și va depune tot efortul pentru a obține rezultate frumoase în continuare.

Așa cum am finisat școala de arte, am înțeles că această profesie mi se potrivește cel mai bine, iată de ce am decis să vin aici. Sunt fericită și mirată de faptul că am câștigat acest premiu. Sunt foarte entuziasmată și trebuie să muncesc mai mult în acest an, ca să câștig și la anul ”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata