NordNews
Avem ce spune

FOTO | Oficial de la București: „România va fi mereu fratele și prietenul de nădejde pe care Moldova se poate baza cu toată încrederea”

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a participat joi, 9 septembrie, la recepția oferită de Ambasada Republicii Moldova, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de independență.

În toți acești ani, România a fost aproape de cetățenii din stânga Prutului și a făcut întotdeauna ceea ce trebuie pentru a sprijini drumul dificil al Republicii Moldova către spațiul economic și cultural căruia aparține de drept.

Astăzi, Moldova se află într-un context extrem de favorabil și poate face pași importanți către valorile europene și către o democrație consolidată. Privim cu speranță către anii care vin, speranță că într-un viitor apropiat ne vom regăsi din nou împreună, în marea familie europeană”, a scris pe pagina sa de Facebook,

Totodată, oficialul de la București a menționat că România va fi mereu alături de Republica Moldova.

„România va fi mereu alături de Republica Moldova în acest drum și că vom fi mereu fratele și prietenul de nădejde pe care Moldova se poate baza cu toată încrederea”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata