NordNews
Avem ce spune

FOTO | „PAS e de vină”. PSRM acuză guvernarea că le-ar fi distrus panourile de pe un sediu, deși nu au probe

Două panouri cu inscripțiile formațiunii de la sediul Partidului Socialiștilor din Telenești au fost vandalizate noaptea trecută de persoane necunoscute. Deși polițiștii nu au găsit niciun suspect,  socialiștii dau vina pe cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate, fără a deține probe în acest sens. 

PSRM a emis un comunicat de presă în care declară că PAS se luptă cu simbolica socialiștilor de pe sediile formațiunii, în timp ce ar trebui să se ocupe cu alte probleme.

„Prețurile cresc ca pe drojdii, totul se scumpește, viața oamenilor devine un lux, iar regimul de la guvernare, în loc să lupte cu sărăcia, a decis să lupte cu simbolica Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Noaptea trecută au fost distruse bannerele de pe frontispiciul sediului PSRM din Telenești. Condamnăm acest act huliganic și ne adresăm oamenilor legii să tragă la răspundere făptașii. În același timp, le recomandăm reprezentanților partidului de la guvernare să-și folosească toată energia spre creșterea bunăstării cetățenilor sau, cel puțin, pentru a opri sărăcirea și mai departe a poporului”, se arată în comunicat.

Poliția a fost sesizată în această dimineață. Pe cazul dat a fost pornită procedură administrativă și se întreprind măsuri de investigație pentru stabilirea și atragerea la răspundere a persoanelor care au săvârșit fapta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"