NordNews
Avem ce spune

FOTO | PDM și-a prezentat primii 20 candidați la funcția de deputat în Parlament

Partidul Democrat din Moldova s-a întrunit astăzi în ședința Consiliului Politic Național, în cadrul căreia a fost aprobată lista pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Președintele PDM, Pavel Filip, a menționat că Partidul Democrat are cea mai prețioasă resursă în aceste alegeri – resursa umană: oameni buni, profesioniști care au demonstrat că pot face lucruri concrete pentru țară și pentru cetățeni.

„Am demonstrat că facem ALTFEL de politică, am făcut și o ALTFEL de listă pentru alegerile anticipate. Această listă a fost bazată pe mai multe criterii de meritocrație și avem o reprezentativitate bună pe criterii de gen, profesionalism, reprezentanți din teritoriu și ai tinerilor. Sunt în mare parte oameni care au realizat mai multe lucruri în viața lor. Sunt membri ai Guvernului pe care l-am condus și care a înregistrat rezultate, președinți de raioane care au implementat reformele elaborate de Guvernul nostru. Avem toate resursele necesare pentru a înregistra un rezultat bun în aceste alegeri”, a declarat Pavel Filip.

Vedeți mai jos primele 20 persoane din lista echipei PDM:

 1. Pavel Filip
 2. Alexandru Jizdan
 3. Monica Babuc
 4. Ghenadie Buza
 5. Mihai Olărescu
 6. Nicolae Ciubuc
 7. Svetlana Rotundu
 8. Ion Leucă
 9. Valentina Rotaru
 10. Natalia Roșca
 11. Mihai Popa
 12. Igor Vremea
 13. Viorel Babii
 14. Nicolae Gorban
 15. Serghei Rapcea
 16. Ghenadie Muntean
 17. Marina Novac
 18. Tamara Verejan
 19. Ana Aramă
 20. Cecilia Graur

Amintim că, președintele de onoare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, nu se va regăsi pe lista PDM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Politicianul a anunțat mai devreme că cedează locul său, al cincilea în listă, președintelui raionului Cimișlia, Mihai Olărescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata