NordNews
Avem ce spune

FOTO | Polițiștii au reținut trei bărbați suspectați de comerț ilegal cu droguri la Bălți și Sîngerei

 Ofițerii Direcţiei Nord a INI, în colaborare cu cei ai Inspectoratului de Poliție Bălți, sub coordonarea procuraturii mun.Bălți, cu sprijinul angajaţilor BDS „Scorpion ” al DTC și a Centrului chinologic al IGP, au reținut trei persoane cu vârstele de 30, 33 și 52 de ani, suspectați de punerea în circulație a marijuanei și a cannabisului în Bălți și Sîngerei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat de la figuranți aproximativ 3,5 kg de marijuana, două aparate improvizate de mărunțire și de presare a acesteia, 500 g de cannabis, 200 g droguri sintetice, 12 000 lei (bancnote de 100  și 200 de lei), precum și mai multe telefoane mobile.
Dacă drogurile ar fi ajuns pe piața neagră, suspecții urmau să obțină un profit de peste 785.000 de lei, dat fiind faptul că un gram de marijuana este vândut cu 200 de lei, iar un gram de cannabis cu 170 de lei.
Dacă vor fi găsiți vinovați, persoanele date riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 7 ani pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație ilegală a drogurilor și etnobotanicelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"