NordNews
Avem ce spune

FOTO | Prințul Harry și Meghan Markle au participat la ultimul lor eveniment regal

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, acesta fiind ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice. La slujba de la Westminster Abbey au fost prezenți și alți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton, scrie elle.ro.

Commonwealth (Comunității Națiunilor) este organizația interguvernamentală a 53 de state membre independente, care au făcut parte de-a lungul timpului din Imperiul Britanic. Scopul evenimentului a fost acela de „a celebra diversitatea vastă, uniunea puternică și valorile care definesc Commonwealth”.
Este prima dată când Ducii de Sussex se reîntâlnesc într-un cadru oficial cu Prințul William și Kate Middleton după ce au anunțat că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile lor regale.
Regina a luat și câteva măsuri dure în privința Ducelui și Ducesei de Sussex. Aceștia nu își vor mai putea folosi titlul de Altețe Regale și vor da înapoi fondurile folosite pentru renovarea Frogmore Cottage, aceasta fiind totodată și dorința lui Meghan & Harry.
Prințul Harry a început deja să se bucure de noul său statut. În cadrul unui eveniment el a cerut ca oamenii din public să i se adreseze fără a folosi titulatura de Prinț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata