NordNews
Avem ce spune

FOTO | Rușii au tras cu 16 rachete spre Zaporojie. Sunt 25 de morți și 50 de răniți

Noi bombardamente rusești la Zaporojie, în această dimineață. Potrivit autorităților ucrainene, rușii au tras cu rachete la marginea orașului și au lovit un convoi de civili care fugeau din regiune înainte de anunțul anexării. Cel puțin 25 de oameni au murit, scrie digi24.ro.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că rușii care au atacat cu rachete convoiul din Zaporojie sunt „de-a dreptul teroriști”. Imaginile de la fața locului arată vehicule distruse împrăștiate pe pământ. Numărul persoanelor ucise în bombardamente a crescut la 25, iar aproximativ 50 de persoane sunt rănite, inclusiv copii, potrivit Procuraturii Generale.

„Numai în această dimineață, ocupanții au tras 16 rachete spre Zaporojie și împrejurimi. Acest lucru poate fi făcut doar de teroriști de-a dreptul, care nu ar trebui să aibă loc în lumea civilizată. Oamenii așteptau să plece spre teritoriul ocupat, să-și ia rudele, să livreze ajutoare”, a declarat Oleksandr Starukh, șeful administrației militare regionale Zaporojie, pe Telegram.

Rușii au tras cu 16 rachete spre Zaporojie. Crește numărul victimelor din convoiul atacat: 25 de morți și 50 de răniți.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"