NordNews
Avem ce spune

FOTO | Secția înmatriculare mijloacelor auto din Bălți are un nou șef

Secția înmatriculare mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto (SCCA) din Bălți din cadrul Agenției Servicii Publice va avea o nouă conducere. Asta după ce fostul șef, Vasilii Gorea, fiul căruia a fost ajutat să scape basma curată dintr-un dosar penal pornit pentru conducerea automobililui în stare de ebrietate, și-a dat demisia. Noul șef al SCCA din Bălți a fost numit astăzi. Este vorba de Marinel Popa.

Cine este Marinel Popa?


Marinel Popa are 48 de ani. Este inginer mecanic de profesie. În 1996 a absolvit Universitatea Tehnică din Republica Moldova. Tot în acel an a început să activeze ca șef de producție al SA “ÎT-7” din Bălți. Din 2004 până în prezent a activat ca director la SRL “POMARALIX”, companie care se ocupă de importul materialelor de construcții cu scopul realizării acestora pe piața internă.

Totodată, potrivit CV-ului, Marinel Popa este expert în bazele Legislației traficului rutier, activând ca profesor în construcții și exploatarea autovehiculelor la o școală auto din municipiul Bălți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"