NordNews
Avem ce spune

FOTO | Șofer depistat la controlul de frontieră cu permis de conducere necorespunzător

Un cetățean al Republicii Moldova care nu deținea categoria necesară pentru a conduce mijlocul de transport, a fost reținut de Polițiștii de Frontieră Români,  pe raza localității Ștefănești. Incidentul a avut loc în data de 15 mai, în jurul orei 00:10.
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Româneşti, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Ştefăneşti, pentru control, un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă de tip platformă, condus de cetățeanul moldovean  în vârstă de 32 de ani. La controlul de frontieră, vameșii au constatat faptul că pentru a conduce ansamblul de vehicule în cauză este necesară categoria „BE”, pe care şoferul nu o deține.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă că permisul de conducere valabil deţinut nu ii dădea dreptul de a conduce ansamblul de vehicule.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"