NordNews
Avem ce spune

FOTO | Țigări de contrabandă de proveniență Duty Free, confiscate în apropiere de frontiera moldo-română

Aproape 7.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 14 mii de euro lei au fost depistate și confiscate de polițiștii de frontieră români la o distanță de 20 de kilometric de granița cu Republica Moldova.
Poliţiştii de frontieră români au identificat pe un drum forestier, pe direcţia localităţii de frontieră Băbiceni, judeţul Botoşani, un autoturism abandonatîn care au putut fi observate mai multe colete cu ţigări.
Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, iar autoturismul a fost transportat la sediul instituției, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 66.800 de roni (282 de mii de lei moldovenești), a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandăsub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"