NordNews
Avem ce spune

FOTO | Traficanți de ecstasy, demascați de polițiști

Cinci persoane din municipiul Chișinău au fost reținute de către Ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, pentru răspândirea și comercializarea drogurilor cu efect energizant.

 Potrivit polițiștilor, în urma investigațiilor  s-a stabilit că pastilele ecstazy erau întroduse în țară prin contrabandă din țările membre a Uniunii Europene, ulterior  erau răspândite pe teritoriul țării prin antrenarea dilerilor ce le comercializau consumatorilor la prețul de 300-350 lei per pastilă.

 O parte din pastilele ecstasy, erau vândute în cluburile de noapte al capitalei, iar beneficiarii acestor droguri sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani.

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate 443 pastile ecstasy în valoare de circa 150 000 lei.
Trei dintre suspecți sunt reținuți pe un termen de 72 de ore, ceilalți sunt cercetați în stare de libertate. Acești și-au recunoscut vina și au contribuit activ la identificarea și documentarea persoanelor care pot fi implicate în acest caz.

Poliția reiterează că distribuirea drogurilor prevede răspundere penală, iar persoanele riscă pedeapsă cu privare de liberate de la 7 la 15 ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"