NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un bărbat din Bălți a rămas șocat de ce a descoperit în casa tatălui decedat

A vrut să facă ordine în casă după moartea tatălui său, dar a rămas șocat de ce a descoperit. Un bărbat din Bălți s-a adresat poliției, după ce a găsit mai multe muniții, care ar data din perioada războiului de pe Nistru.

Azi, 10 martie, un bărbat de 40 de ani, s-a prezentat la Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” cu 2 încărcătoare РП, АКМ, 1 cartuș de instrucție calibru 7,62 mm, 12 cartușe calibru 5,45 mm, 4 focoase complectate de la grenade УЗРГМ, 13 încărcătoare explozive, 3 pârghii de siguranță УЗРГМ, 2 inele de siguranță, 2 percutoare, 1 arc de aruncare, 3 piuliție.
Bărbatul a fost preluat de poliție. El este fiul unui bărbat din Bălți, în vârstă de 66 de ani, care a decedat acum două săptămâni. Tatăl său, ar fi păstrat în secret munițiile, încă din perioada războiului de pe Nistru.
Munițiile au fost predate poliției. Oamenii legii cercetează cazul.
 
 

2 Comentarii
  1. […] Azi, 10 martie, un bărbat de 40 de ani, s-a prezentat la Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” cu 2 încărcătoare РП, АКМ, 1 cartuș de instrucție calibru 7,62 mm, 12 cartușe calibru 5,45 mm, 4 focoase complectate de la grenade УЗРГМ, 13 încărcătoare explozive, 3 pârghii de siguranță УЗРГМ, 2 inele de siguranță, 2 percutoare, 1 arc de aruncare, 3 piuliție, transmite medianews.md cu referire nordnews.md. […]

  2. […] Azi, 10 martie, un bărbat de 40 de ani, s-a prezentat la Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” cu 2 încărcătoare РП, АКМ, 1 cartuș de instrucție calibru 7,62 mm, 12 cartușe calibru 5,45 mm, 4 focoase complectate de la grenade УЗРГМ, 13 încărcătoare explozive, 3 pârghii de siguranță УЗРГМ, 2 inele de siguranță, 2 percutoare, 1 arc de aruncare, 3 piuliție, transmite Știri.md cu referire nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata