NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un bărbat din Drochia, în lacrimi pe scările Procuraturii Generale

Un bătrân din satul Pelenia, raionul Drochia, a fost surprins ieri pe scările Procuraturii Generale în timp ce protesta. Petru Postolache a protestat pe scările clădirii Procuraturii Generale a Republicii Moldova, disperat că procurorii din raion tergiveresează dosarul său, scrie Jurnal.md.

„Sunt paralizat, am ajuns cu greu în Chișinău. Am vrut să vorbesc cu cineva din procurorii superiori, dar ei m-au scos afară din clădire. Sunt câțiva ani de când am fost prădat, mi-au devastat gospodăria, dar procuratura din raion tărăgănează dosarul. Deja au fost trei procurori și cinci anchetatori pe acest caz. Își bat joc de mine, nu știu la cine să mă adresez”, a spus plângând bătrânul.

 

1 Comentariu
  1. Natalia Yankovskyi spune

    Iata aşa sa ascuns dosarul şi cu violatorii din Drochia ,bietul bãtrîn 🥺,eu am auzit ca şi în regiunea fabricii de zahãr au mai facut pozne aceşti violatori acolo rascoliţi veţi gasi adevarul Bulat Eugen a fost dat afarã din poliţie din cauza asta ,da în genere procuratura Drochia nu lucreazã dupa lege dar mahinaţii fac cum vor soţul meu are judecatã cu fiica lui Bulat Eugen pentru falsificarea documentelor fiica lui Bulat Eugen activeazã în poliţie şi de asta se acoperã tot

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata