NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un bărbat din Glodeni, riscă închisoare până la 7 ani pentru comercializarea drogurilor și deținerea ilegală de arme

Polițiștii din Glodeni au cercetat, pe parcursul lunilor august-septembrie, activitatea ilegală a unui bărbat, suspectat de realizarea substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul raionului Glodeni.

În urma  efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, bărbatul de 50 de ani, vindea droguri atât de la domiciliu, cât și prin plasarea drogurilor în diferite ascunzișuri, în care erau implicate persoane terțe, ca urmare a unor înțelegeri prealabile.

În urma efectuării percheziției la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat  paie de mac, pastile psihotrope, seringi, două arme, cartușe, telefoane mobile, cartele SIM, folii pregătite pentru împachetarea drogurilor și diverse obiecte pentru întrebuințarea drogurilor.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru ”Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoana bănuită în săvârșirea infracțiunii a fost reținută pentru 72 de ore.

Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"