NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe traseul Bălți-Florești. Trei persoane, transportate la spital

Un accident grav s-a produs astăzi pe traseul Florești-Bălți. Un microbuz cu pasageri s-a tamponat cu un tractor. În urma impactului, microbuzul, în care se aflau opt pasageri, s-a răsturnat. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești ne-a comunicat că  „un bărbat de 60 de ani, deplasându-se la volanul vehicolului de model Volkswagen, pe ruta regulată de transport de călatori Ungheni – Soroca, pe traseul R13 Bălţi – Rîbniţa, la km 23+550m, ar fi ignorat cerinţele marcujului rutier ,,linie continuă,, a iesit la depășire fără a se asigura şi s-a ciocnit lateral cu tractorul de modelul T-40, care vira la stânga, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani.”

Ambele mijloace de transport au fost grav avariate, iar trei pasageri de 20, 62 și 64 de ani au fost transportaţi al Spitalul Raional Floreşti pentru îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor, șoferii nu conduceau în stare de ebrietate.

Oamenii legii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanteleor producerii accidentului rutier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"