NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un minor din Soroca a ajuns din nou pe mâna poliției. Este cercetat penal pentru furt

Un minor din raionul Soroca a ajuns pe mâna poliției, după ce a furat o motocicletă. Cazul a avut loc în localitatea Dubna din raionul Soroca. Oamenii legii au început investigarea cazului după ce proprietarul motocicletei, un bărbat de 69 de ani a sunat la poliție și a declarat că vehiculul său de model „Muravei”, ar fi fost sustras de persoane necunoscute în noaptea de 18 iulie, din garajul gospodăriei sale.

Urmare cercetării la fața locului, polițiștii din Soroca au stabilit că în noaptea de 18 iulie, persoane necunoscute au pătruns în garajul gospodăriei victimei de unde au fost sustrase mai multe bunuri, printre care o motoretă de tip „Muravei”, o cască de protecție, un aparat de sudat, două aparate de tăiat fierul și două butelii cu benzină, astfel pricinuindu-i bărbatului un prejudiciu material în sumă de 13 500 de lei.
Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au stabilit și localizat persoana care ar fi săvârșit infracțiunea. Acesta s-a dovedit a fi un adolescent de 15 ani locuitor al raionului Soroca.
Menționăm că băiatul nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior cercetat pentru fapte similare. Acum el este cercetat penal pentru furt, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"