NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un șofer a decedat, iar mai multe persoane au ajuns la spital, în urma unui accident violent la Ștefan Vodă

Un șofer a decedat, iar mai multe persoane s-au ales cu diverse traumatisme în urma unui accident rutier în care au fost implicate mai multe unități de transport. Tragedia a avut loc ieri sera în jurul orei 23:00, pe traseul R-30 între satele Antonești și Olănești, raionul Ștefan Vodă.

Ajunși la fața locului oamenii legii au stabilit preliminar că conducătorul automobilului de marca BMW, având viteză excesivă nu s-a ispravit cu conducerea mijlocului de transport și a tamponat din spate automobilul de marca Dacia Duster care aparține DR Est a IGPF, condus de un angajat al Poliției de Frontieră. Ulterior, BMW-ul s-a ciocnit  în alt automobil de model „Toyota” condus de un bărbat de 48 de ani care venea din sens opus.

Potrivit declarațiilor de la fața locului la volanul BMW-ului s-ar fi aflat o femeie de 46 de ani din satul Slobozia r-nul Ștefan Vodă, însă poliția examinează și o altă versiune precum că BMW-ul era condus de fiul acesteia, angajat al Poliției de Frontieră.

Astfel, și cei doi polițiști de frontieră au primit diferite traume.Unul dintre aceștia a fost internat la spital și este în permanență sub supravegherea medicilor, iar celui de-al doilea angajat, după investigațiile medicale, i s-a permis continuarea tratamentului la domiciliu.

Șoferul Toyotei, ca urmare a traumelor primite a decedat în drum spre spital.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar în continuare, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata