NordNews
Avem ce spune

FOTO | Un tânăr de 19 ani din Copăceni, Sângerei a suferit un grav accident de motocicletă

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din satul Copăceni, raionul Sângerei, a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și s-a tamponat într-un obstacol. Accidentul s-a produs marți, 28 mai, în jurul orei 14. Tânărul a fost transportat la Spitalul Raional din Sângerei, apoi la Spitalul Clinic Municipal din Bălți.
Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, a declarat pentru nordnews.md că: „Motociclistul a pierdut controlul volanului s-a tamponat într-un obstacol în afara părții carosabile. În urma impactului, tânărul s-a ales cu leziuni corporale”. Acesta nu avea permis de conducere iar motocicleta era fără număr de înmatriculare
Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic municipal din Bălți, pacientul a fost diagniosticat cu o traumă cranio-cerebrală, hemoragie și contuzie cerebrală. Acesta se află internat în secția de reanimare iar starea sa este stabilă și va fi transferat în secția neurochirurgie.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului, inclusiv dacă acesta se afla în stare de ebrietate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"