NordNews
Avem ce spune

FOTO | Verificări inopinate. Polițiștii au sancționat mai mulți agenți economici din Bălți

Polițiștii din Bălți au organizat în zilele de weekend, controale inopinate în piețe, centre comerciale, restaurante și cluburi de noapte, în contextul monitorizării respectării măsurilor impuse prin deciziile CNESP în legătura cu pandemia de COVID-19. Mai exact, aceștia au realizat acțiuni de prevenire prin informare și verificare. 

Au fost efectuate peste 210 verificări a agenților economici (unități de comerț, piețe, stații PECO, unități de alimentație publică, zone de agrement, cluburi de noapte, bazine), fiind sancționate peste 21 de persoane care nu au respectat măsurile antiepidemice.
 „În contextul în care mesajele autorităților și măsurile impuse sunt ignorate, Poliția este nevoită să acționeze ferm, scopul tuturor controalelor fiind protejarea sănătății oamenilor. Vom continua aceste activități informativ – preventive și de conștientizare a riscurilor la care se expun oamenii atât timp cât normele de protecție sanitară nu se vor respecta strict, a comunicat într-o notă informativă IP Bălți.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"