NordNews
Avem ce spune

FOTO/ VIDEO | Contrabandă de jumătate de milion de lei depistată la vama Criuleni

Contrabandă de jumătate de milion de lei a fost găsită într-un Mercedes ML 350 de câinele de serviciu a poliției de frontieră, în apropiere de vama Criva. Doi bărbați de 32 și 35 de ani din Briceni au fost reținuți și audiați pe acest caz.


Oamenii legi au depistat automobilul de model Mercedes ML 350, la trei kilometri de la linia frontierei de stat. Mașina cu numere de înmatriculare ale Marii Britanie derapase de pe traseu și s-a oprit în șanțul adiacent.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse și cu implicarea patrupedei de serviciu, ofițerii de investigație au luat urmele celor implicați și au identificat locul de aflare a doi conaționali. Persoanele sunt locuitori ai raionului Briceni, în vârstă de 32 și respectiv 35 ani. Bărbații au recunoscut că o persoană necunoscută le-a propus, în schimbul unei sume de bani, să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane și ultimile vor încărca automobilul dat cu marfă (de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare). Pe drumul de întoarcere spre orașul Lipcani, deplasându-se pe un drum cu noroi, automobilul a derapat în șanț. Nereușind să-l restabilească, bărbații au plecat de la fața locului.

Mijlocul de transport cât și bunurile au fost depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani. Oamenii legii cercetează cazul pentru a elucida toate circumstanțele, identificarea tuturor persoanelor implicate și tragerea acestora la răspundere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"