NordNews
Avem ce spune

FOTO/VIDEO | După trei zile de căutări, scafandrii încă nu au găsit corpul neînsuflețit al fetiței de 13 ani din Anenii Noi

Corpul neînsuflețit al fetiței în vârstă de 13 ani, care s-ar fi înnecat în râul Nistru, în localitatea Speia este de negăsit. Timp de două zile angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au lucrat intens pentru a recupera de sub apă cadavrul minorei, însă fără rezultat.


Potrivit salvatorilor, din cauza vizibilității reduse a bazinului acvatic, dar și a condițiilor dificile pe timp de iarnă, scafandrierii au fost nevoiți să depună eforturi considerabile pentru realizarea misiunii. Lucrările subacvatice au fost efectuate la adâncimea de 12 metri pe o suprafață de 150 mii metri pătrați Acțiunile au fost  suspendate pe parcursul nopții, iar începând cu dimineața zilei 25 februarie au fost reluate.

Potrivit IGSU, minora s-ar fi înecat pe 23 februarie în timp ce se afla pe gheața subțirea a râului Nistru, din apropierea satului Speia. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata