NordNews
Avem ce spune

FOTO/VIDEO | Gest indecent al președintelui „raispolcomului” din Fălești. Acesta a arătat degetul mijlociu

Gest indecent din partea președintelui raionului Fălești Sergiu Fântână. Șeful executivului local le-a arătat degetul mijlociu al mânii stângi membrilor formațiunii politice „Partidului Nostru”, care au demarat campania  împotriva șefului  statului „Claxonează dacă ești contra lui Dodon”. Acțiune desfășurată, duminică, 9 august, pe traseul Bălți-Fălești, mai exact, în apropiere de satul Răuțel.

 
Potrivit martorilor oculari  dar și imaginilor care au fost expediate pe adresa redacției nordnews.md, Sergiu Fântână s-ar fi deplasat în automobilul de serviciu de la Bălți  spre Fălești. Acesta venea de la o adunare de partid organizată de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la Bălți.
Pe șoseau de centură, în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești, acolo unde locuiește alesul raional, simpatizanții și membrii  Partidului Nostru (PN) înarmați cu pancarte  i-au îndemnat pe șoferi să claxoneze, dacă nu îl susțin pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Fântână trecând pe lângă ei, în loc să claxonexe dacă este împotriva liderului de la Condrița  a arătat degetul mijlociu.

 
 


 
Contacta telefonic acesta a declarat pentru reporterul nordnews.md, că gestul a fost destinat atât primarului de Bălți, Renato Usatîi, cât și membrilor PN, care au ținut în mână pancartele.
 

Nu vreau să comentez  acesta gest. Mai degrabă acesta a fost  destinat primarului, bineînțeles dacă era acolo. Sunt contra la ceea ce fac cei de la Partidul Nostru.
-E de bun ton, ca un președinte de raion aflat la volanul automobilului de serviciu să arate un gest indecent?
Nu vreau să comentez. Am fost la volan, ce le-am arătat a fost în semn de protest, a declarat Sergiu Fântână

Sergiu Fântână a fost ales președinte al Raionului Fălești la sfârșitul lunii noiembriei 2019.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"