NordNews
Avem ce spune

FOTO/VIDEO | Un bărbat din Bălți a anunțat poliția că vrea să arunce în aer procuratura

Alertă cu bombă în centrul orașului Bălți. Angajații Procuraturii Municipale ( amplasată în sediul Primăriei) și funcționarii Primăriei au fost evacuați. 
Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, a declarat pentru nordnews.md: „ La Servicitul de gardă al Inspectoratului de Poliție  Bălți a parvenit un apel telefonic de la o personă de gen masculin, care a refuzat să se prezinte. El a declarat că este un fost militar și că se îndreaptă spre Procuratura  municipiului Bălți, pe care și are de gând să o arunce în aer. Persoanele nu au fost evacuate și geniștii nu au fost chemați.”
La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Bălți.

Întrăo postare pe pagina sa de Facebook, primarul de Bălți, Nicolae Grigorișin,  susține că toți oamenii din clădirea Primăriei au fost evacuați.
Reporterii nordnews.md, ajunși la fața locului, s-au convins de acest lucru. La intrarea ea în Primărie se afla un angajat al poliției, care nu permitea nimănui accesul în clădire.
Apelul IP Bălți a parvenit de ora 14:30.
La moment, poliția verifică clădirea și, totodată, întreprinde eforturi  semnificative pentru identificarea  persoanei care a alertat forțele de ordine.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"