NordNews
Avem ce spune

FOTO/VIDEO | Un Mercedes din R. Moldova, plin cu ţigări de contrabandă, a fost confiscat la Iaşi

Aproximativ 55.000 de ţigări de contrabandă, în valoare de 27.500 de lei  românești (5.744 de euro), au fost descoperite și confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă.
Acțiunea dată a avut loc la 17 aprilie, în jurul orei 23.00, în timpul unei acţiuni specifice, desfăşurată pe comunicaţia ce face legătura între Iaşi şi Sculeni.
Poliţiştii de frontieră români au oprit un autoturism de marca Mercedes Benz, înmatriculat în Lituania şi condus de un cetăţean moldovean în vârstă de 33 de ani.
În timpul controlului, vameșii au observat că cei din Mercedes sunt foarte agitați, motiv pentru care au procedat la verificarea amănunţită a autoturismului. Astfel, au descoperit, într-un loc special amenajat în podeaua dublată a autovehiculului,  54.980 de ţigări (2.749 pachete).
Șoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Iaşi.
Țigările în valoare de 27.500 de lei  românești au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora, în valoare de 14.280 de lei românești, a fost reținut până la finalizarea cercetărilor.
În cauza dată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"